Cookie- og privatlivspolitik

ASUS N75SF

Asus har den bedste lydkvalitet, vi nogensinde har hørt fra en bærbar. Både rock, klassisk og videolyd fra bas til diskant flyder præcis og nuanceret ud gennem de indbyggede højttalere.

  • Dato: 14.12.2011

Det hele bliver godt hjulpet på vej af den medfølgende eksterne, otte cm høje runde subwoofer. Ved nærmere eftersyn står der da også Audio by B&O under skærmen, og den lyd kan de godt være bekendt. Samtidig er N75SF udført i et måske lidt plasticagtigt, men nydeligt og diskret design, og prisen ligger markant under testens øvrige, uden at det ses på specifikationerne. Alt i alt gav Asus det bedste førstehåndsindtryk, og et langt stykke hen ad vejen holdt det helt i mål. Tastaturet fungerer rimeligt, men modsat testens øvrige er der intet mellemrum mellem tasterne, hvilket gør det langt nemmere at taste forkert. Også mus og pegeplade skuffer en hel del. Især de to museknapper kræver unødvendigt hårde tryk. Skærmbilledet står ganske pænt, men selv om det er skruet helt op, er det ikke så lyst som tes-tens bedste, og der er ikke helt så fin detaljegengivelse som på de bedste. Værst er det dog, at det har et svagt blåligt farvestik. Asus var overraskende længe om at åbne raw-billeder, men batteriholdbarheden målte vi til at være blandt testens bedste.

Bedømmelse 80%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

Lydkvaliteten hos modellen fra Asus fås ikke bedre på en bærbar computer, og der er god batterilevetid. Ergonomien var dog ikke i top, og skærmbilledet lider af blåstik.

Læs mere om

Ur med videokamera!

Fang motivet med et snuptag! Du har altid kameraet lige ved hånden med dette smarte video-ur. Kameraet er skjult i dit armbåndsur.
Optag video - billeder eller lyd med et snuptag
Se en video af uret

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få masser af hjælp til blandt andet Photoshop ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Gearguiden

Læs vores test af det sidste nye fotoudstyr, ...

Bliv ekspert i Photoshop, Elements og Lightroom

Lær alt om Photoshop og Elements. Ny og stor ...

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev