Cookie- og privatlivspolitik

Canon LEGRIA HF G10

Dette solide Full HD-videokamera LIGGER LIGE UNDER CANONS PRO FESSIONELLE MODEL LER. Her er masser af legetøj for den kreative sjæl, men er der også kvaliteter nok til at tiltrække den seriøse videoentusiast?

  • Dato: 10.06.2011

Det første som slår en, når man får Canon LEGRIA HF G10 i hånden, er den solide kvalitet. Fornemmelsen går igen på zoomknappen og objektivringen, hvor man kan justere fokus manuelt. Der er ganske få knapper, og de, der er, er velvalgte.
Ved skærmen er der fx kun to. Ved at trykke på den første knap kan man fastholde fokus, selv om der kortvarigt skulle komme noget ind foran. Den anden knap giver en ekstra tand på billedstabiliseringen, hvilket er en fordel, når man zoomer ind. Billedstabiliseringen fortjener stor ros, da den er ganske effektiv og tager godt fat. Der er 10x zoom, som starter ved en vidvinkel på 30 mm. Det er nok til daglig brug, og man savner faktisk ikke mere.
Skærmen er på 3,5 tommer med 922.000 punkter. Den er fin, undtagen i stærk sol hvor vi savner, at man kunne skrue mere op for lyset. Stort set alle indstillinger styres fra den berøringsfølsomme skærm. Hvis man har tykke fingre, er det dog svært at navigere i menuerne, da der ofte skal trykkes flere gange, før knapperne reagerer.

Bedømmelse 87%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 9
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOFå VIP-adgang

Bestil Digital Foto og få adgang til Fotoskolen, Gearguiden, dit eget fotoalbum og hundredevis af fotokurser.
Bestil Digital Foto

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Bliv topfotograf i 2014


Få Danmarks bedste fotomagasin i hele 2014. Du sparer 750 kroner og får adgang til et væld af ekstra online-fordele hele året.
Bliv topfotograf nu!

Lær, hvordan du skyder det rigtige billede ...

Dine PLUS-fordele

Bestil Digital Foto og få PLUS-adgang til ...

Gratis fotoalbum

Få dit eget moderne fotoalbum med smarte ...

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

Se vinderbilledet fra sidste måned og deltag ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os