Cookie- og privatlivspolitik

Sony HDR-PJ10

Med indbygget projektor og hele 30x optisk zoom er der DÆKKET OP TIL KAMERAFEST HOS SONY. Desværre har HDR-PJ10 kun 30 mm vidvinkel, og fokuseringen kan svigte.

  • Dato: 22.07.2011

Kameraet fra Sony udmærker sig ved sin ret lille størrelse. HDR-PJ10 fylder ganske lidt i hånden, og man kunne frygte at få rystede optagelser, men billedstabiliseringen tager overordentlig godt fat. Det kan da også være nødvendigt med hele 30x zoom. Og selv her fungerer teknikken glimrende, og man kan sagtens stå med kameraet i hænderne, mens man filmer på de maksimale 894 mm. Det er dog lidt forvirrende, at der står 42x Extended Zoom på toppen af kameraet og 30x på objektivet. Men det skyldes, at Sony med en finurlig teknik, hvor vidvinklen indskrænkes, er i stand til at vride mere tele ud af objektivet, så vi ender på en brændvidde på intet mindre end 1252 mm. Herude er billedstabiliseringen dog kommet på overarbejde, så selv mindre rystelser får det til at se ud som om, man optager under et jord-skælv. Man kan ikke selv styre, hvornår de 30x optisk bevæger sig over i digitale 42x. Det er fint nok for ud over, at billedstabiliseringen halter på fuld tele, så er der stadig tale om video i ganske fin Full HD-kvalitet.

Bedømmelse 84%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 11
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOFordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Spar 858 kronerBestil Digital Foto og få styr på billedbehandling. Du får en fotobog + en tegneplade med musepen og sparer 858 kroner.
Læs mere her

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få bedre billeder med en kikkert

Tag en kikkert med, når du fotograferer, så ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Gearguiden

Læs vores test af det sidste nye fotoudstyr, ...

Bliv ekspert i Photoshop, Elements og Lightroom

Lær alt om Photoshop og Elements. Ny og stor ...

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os