Cookie- og privatlivspolitik

Slanke forårsmodeller

I marts byder Sony foråret velkommen i form af flere spændende lommekameraer, der trods det tynde ydre er proppet med den nyeste teknologi.

  • Dato: 30.01.2012

Sony har netop lanceret to nye handy kameraer, nemlig Cyber-shot WX70 og WX50, der begge er blot 19,1 mm tynde. Begge kameraer er udstyret med cmos-sensoren Exmor R og har en opløsning på 16,2 mio. pixels. Man får også den nyeste BIONZ-processor fra Sony med i købet, hvilket skulle give mulighed for relativt mindre støj i fotos. Man optager videoklip i Full HD, og der er indbygget billedstabilisering, hvilket er en fordel, når man zoomer ind under optagelsen.

Der er 5x optisk zoom, og som en nyhed i Cyber-shot-modellerne får man også teknologien Extra High Sensitivity, der gør det lettere at fotografere under ringe lysforhold. ISO går nu til 12.800, så man ikke behøver aktivere blitz så ofte som hos tidligere modeller. WX50 og WX70 koster henholdsvis 1700 og 1900 kroner.

Ur med videokamera!

Fang motivet med et snuptag! Du har altid kameraet lige ved hånden med dette smarte video-ur. Kameraet er skjult i dit armbåndsur.
Optag video - billeder eller lyd med et snuptag
Se en video af uret

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få masser af hjælp til blandt andet Photoshop ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Gearguiden

Læs vores test af det sidste nye fotoudstyr, ...

Bliv ekspert i Photoshop, Elements og Lightroom

Lær alt om Photoshop og Elements. Ny og stor ...

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev