Cookie- og privatlivspolitik

Videokamera med nedkølet billedchip

Blackmagic Cinema Camera lover forrygende dynamisk omfang og bruger Canon-objektiver.

  • Dato: 17.04.2012

Det vælter ud med videonyheder fra den NAB-videomesse i Las Vegas, USA, og firmaet Blackmagic Design må siges at være kommet med en af de mere opsigtsvækkende. Deres nye videokamera Blackmagic Cinema Camera ser ikke kun specielt ud, men lover også et forrygende dynamisk omfang på hele 13 eksponeringstrin, så der optages rigeligt med detaljer i både skygger og højlys.

For at bevare flest mulige detaljer fra optagelsen gemmes videosekvenserne i raw-formatet Cinema DNG i 12-bit. Desuden kan filerne lagres uden komprimering på en SSD-disk for at sikre den ultimative billedkvalitet. Firmaet lover også lav støj, fordi sensoren er nedkølet. Der kan optages i opløsningerne 2,5K og Full HD.

Det specielle videokamera har en berøringsfølsom skærm og fatning, så du kan benytte EF-objektiver fra Canon og ZF-optikker fra Zeiss. Der følger videoprogrammet DaVinci Resolve 9.0 med til at sikre perfekte farver, og du kan læse mere her. Prisen er på 2995 dollars – svarende til 16.950 kroner – og Blackmagic Cinema Camera kommer på markedet til juli.

Ur med videokamera!

Fang motivet med et snuptag! Du har altid kameraet lige ved hånden med dette smarte video-ur. Kameraet er skjult i dit armbåndsur.
Optag video - billeder eller lyd med et snuptag
Se en video af uret

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få masser af hjælp til blandt andet Photoshop ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Gearguiden

Læs vores test af det sidste nye fotoudstyr, ...

Bliv ekspert i Photoshop, Elements og Lightroom

Lær alt om Photoshop og Elements. Ny og stor ...

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev