Cookie- og privatlivspolitik

Videokamera med nedkølet billedchip

Blackmagic Cinema Camera lover forrygende dynamisk omfang og bruger Canon-objektiver.

  • Dato: 17.04.2012

Det vælter ud med videonyheder fra den NAB-videomesse i Las Vegas, USA, og firmaet Blackmagic Design må siges at være kommet med en af de mere opsigtsvækkende. Deres nye videokamera Blackmagic Cinema Camera ser ikke kun specielt ud, men lover også et forrygende dynamisk omfang på hele 13 eksponeringstrin, så der optages rigeligt med detaljer i både skygger og højlys.

For at bevare flest mulige detaljer fra optagelsen gemmes videosekvenserne i raw-formatet Cinema DNG i 12-bit. Desuden kan filerne lagres uden komprimering på en SSD-disk for at sikre den ultimative billedkvalitet. Firmaet lover også lav støj, fordi sensoren er nedkølet. Der kan optages i opløsningerne 2,5K og Full HD.

Det specielle videokamera har en berøringsfølsom skærm og fatning, så du kan benytte EF-objektiver fra Canon og ZF-optikker fra Zeiss. Der følger videoprogrammet DaVinci Resolve 9.0 med til at sikre perfekte farver, og du kan læse mere her. Prisen er på 2995 dollars – svarende til 16.950 kroner – og Blackmagic Cinema Camera kommer på markedet til juli.

Gå med strømmen

Med denne lækre power bank løber din smartphone eller tablet aldrig tør for strøm.
lækker powerbank
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev