Cookie- og privatlivspolitik

Adobes fototjeneste er nu gratis

Nu koster det ikke en krone at benytte Adobe Revel til at vise dine billeder frem eller synkronisere dem mellem flere enheder.

  • Dato: 19.12.2012

Den særlige fototjeneste Revel fra Adobe giver dig ikke kun mulighed for at vise og dele dine billeder, du kan også lave billedbehandlingen via skyen og synkronisere dem mellem flere enheder som computer, tablet og smartphone.

Tjenesten har hidtil kostet penge at benytte, men den er netop blevet delt op i en gratis version og en såkaldt Premium Level. Forskellen er, at du med den gratis udgave efter de første 30 dage kun kan uploade 50 fotos om måneden. De første 30 dage kan du dog lægge lige så mange op på tjenesten, som du ønsker.

Fototjenesten findes indtil videre til iOS-enheder som fx iPhone og iPad samt til Mac, men man kan sagtens oprette sig som gratis bruger og derefter bruge fx Lightroom 4 på en Windows-maskine til at lægge sine billeder op på tjenesten. Du kan læse meget mere om alle mulighederne i Adobe Revel her. Premium Level koster 5,99 dollars om måneden, svarende til godt 33 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev