Bliv skarp til billedredigering i Photoshop og Lightroom

Alt om billedredigering

Billedredigering kan peppe dine billeder gevaldigt op, men det kan være svært at blive bevendt med programmer som Photoshop og Lightroom. Vi giver dig guidede ture i billedredigeringens forunderlige verden og hjælper dig med at mestre de mange programmer og værktøjer.

17. maj 2015

Billedredigering kan gøre et godt billede endnu bedre, hvis du ved lige præcis, hvilke knapper du skal trykke og dreje på. Det lyder enkelt, men programmer som eksempelvis Photoshop og Lightroom byder på så mange funktioner, at det kan være svært at holde styr på alle funktionerne.

For at gøre det nemmere for dig at blive knivskarp til billedredigering har vi samlet en stribe guider, der giver tips og tricks til billedredigering. Vi hjælper med at finde den helt rigtige lysbalance og få de perfekte farver på dine pletskud.

Sådan bruger du Actions i Photoshop CC

Med såkaldte Actions kan du indstille Photoshop til at udføre de samme handlinger ved flere billeder, hvilket kan spare masser af tid, når du arbejder med billedredigering.

Læs mere her

Perfekte farver med Kanaler

Med en smart funktion i Photoshop, kan du styre farvemætningen optimalt.

Få perfekte farver

Få liv i farverne

Se, hvordan du optimerer farver og kontrast i dit foto gennem billedredigering.

Få liv i dine farver

Red den lyse himmel med billedredigering

Selv om himlen er brændt ud i billedet, kan detaljerne hives frem med et smart trick i Elements.

Læs mere her

Flottere raw-fotos med kameraprofiler

Når du arbejder med raw-filer i Elements, Photoshop og Lightroom, kan du på én gang justere både farver, lys og kontrast ved hjælp af kameraprofiler. Her kan du se, hvordan du gør.

Læs mere her

Perfekt fritlægning i Elements

Se, hvordan du let kan lave en flot fritlægning i Elements.

Læs mere her

Tag Lightroom med på farten

Du er ikke længere bundet til at sidde hjemme foran skærmen for at behandle dine fotos i verdens mest populære raw-konverter. Nu er den nemlig klar som app, så du let kan kaste dig ud i en gang billedredigering uanset, hvor du er.

Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...