Cookie- og privatlivspolitik
Apple Final Cut Pro X

Apple er klar med Final Cut Pro X

Så er der en ny udgave af Apples store videoredigeringsprogram klar. De kalder det selv en revolution og det største fremskridt inden for professionel videoredigering, siden første udgave af programmet kom i 1999.

  • Dato: 22.06.2011

Det store videoredigeringsprogram er blevet genopbygget fra grunden. Det understreges også af, at Final Cut Pro er gået direkte fra version 7 til version ti, som X’et i programnavnet står for. Programmet understøtter nu 64 bit-maskiner, så man blandt andet kan udnytte mere end fire gigabytes ram i computeren.

En af de helt store nyheder er en magnetisk tidslinje, der betyder, at man nemt kan flytte rundt på sine klip, da alle andre optagelser i filmen tilpasser sig til den nye placering. Forlænger man et klip, tilpasses de efterfølgende ligeledes, så man ikke skal flytte rundt på dem også.

Final Cut Pro X sørger også for at organisere optagelserne, så snart de hentes ind i programmet. Det kan fx finde personer og tjekke, om der er tale om vidvinkel- eller næroptagelser. Final Cut Pro X kan købes Mac App Store, hvor man henter det ned til sin Mac med det samme, for 1799 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev