Cookie- og privatlivspolitik

Apple klar med nyt fotoprogram

Apple har lanceret en ny opdatering til styresystemet OS X Yosemite, som indeholder det helt nye program Photos til billedbehandling.

  • Dato: 13.04.2015

Bruger du Mac, kan du glæde dig over Apples nyeste opdatering af styresystemet OS X Yosemite. I version 10.10.3 får du nemlig mulighed for at bruge det længe ventede program Photos til billedbehandling. Programmet erstatter både Aperture og iPhoto, og det er designet til at fungere bedre sammen med firmaets mobile produkter.

Brugerfladen i Photos minder ganske meget om den, der findes i det mobile styresystem iOS 8, og der er de mest nødvendige redskaber til billedbehandling, organisering og deling. Man har mulighed for at se sine billeder igennem ud fra blandt andet tid og sted. Det er desuden muligt at foretage lynhurtig billedbehandling med kun et enkelt klik. Under overfalden findes der mange avancerede muligheder, der også gør programmet attraktivt for entusiaster. Har du i forvejen Aperture eller iPhoto kan du let overføre dine biblioteket til Photos. Integrationen med iCloud skulle desuden være optimeret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev