Cookie- og privatlivspolitik

Brug dine billeder på nye måder

Du behøver ikke at nøjes med fotoalbummet, for nu kan du nemlig få udskrevet dine billeder på alt fra tapet til store, imponerende galleritryk.

  • Dato: 10.08.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du kan bruge dine billeder på nye måder.

I dag tilbyder onlinefototjenester mange flere muligheder end tidligere, hvor man blot kunne vælge et almindeligt fotoprint i store størrelser. Man kan nu printe på helt nye måder og få sine billeder gengivet på tapet, aluminium, skumplader og galleritryk, så billederne kan pryde væggen på flotteste vis.

Inden du bestiller et flot print, skal opløsningen være i orden. Generelt er det en fordel, at den er så høj som muligt. Sender du filen i raw-format eller som en tiff-fil, vil du hos nogle tjenester opleve, at de ikke genkender formatet. Du bliver derfor som regel nødt til at gemme dine billeder i jpeg, før du uploader.

Det er meget let at få hurtig feedback på kvaliteten af dit billede. Hos en tjeneste som Pixum.dk er der en smiley, som kan være rød, gul eller grøn, når dit billede er uploadet. Rød betyder, at filen er for ringe i kvalitet, gul indikerer, at den lige kan gå an, mens grøn betyder, at den har en fin størrelse. Andre tjenester som fx Photowall.dk ser dine billeder igennem efter upload og vender personligt tilbage, hvis alt ikke er i orden. Det giver dig sikkerhed for, at du opnår et godt resultat.

Vi har kigget på fem forskellige muligheder, der giver dine billeder nyt liv, og du får også tips til, hvordan du gør dine billeder klar til tryk.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev