Cookie- og privatlivspolitik

Del dine fotos på sociale medier

Dine fotos vises let frem til familie og venner via de populære sociale netværk. Her viser vi, hvordan du gør, og vi kommer også med fif til, hvilken tjeneste der er mest oplagt til dig.

  • Dato: 16.03.2013

Hent låst indhold > klik her

De sociale medier var i begyndelsen især interessante for unge mennesker. Men i dag er vi er alle røget med på dillen. De største og vigtigste sociale medier er en stor del af dagligdags kommunikation på det private plan mellem venner og familie, men også på det offentlige plan fx mellem den amerikanske præsident Obama eller popsangere som Madonna og alle dem, som er interesserede i dem. Alle væsentlige offentlige personer, hvad enten det er en politiker eller en rocksanger, kan få deres budskab ud meget hurtigt og meget bredt via de sociale medier.

Man kan bruge sociale medier på mange måder, men det mest interessante er naturligvis, når det er muligt at lægge sine egne billeder op på en let og logisk måde, så man med få klik kan få respons fra sine venner og andre brugere af tjenesten. En af fordelene er, at du kan vise dine flotteste pletskud frem og med det samme få kritik og skabe en dialog, så du kan blive en bedre fotograf.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev