Cookie- og privatlivspolitik

DxO klar med ny raw-konverter

DxO er klar med programmet OpticsPro 11, som er den seneste version af firmaets effektive raw-konverter, hvor ikke mindst støjreduktionen skulle udfordre Adobe.

  • Dato: 06.06.2016

Det franske softwarefirma DxO har tradition for at lave seriøse billedbehandlingsprogrammer med høj effektivitet. Nu er franskmændende klar med elvte version af programmet OpticsPro. Forgængerens støjreduktion har tidligere taget os med storm, og franskmændende lover, at funktionen nu er blevet endnu bedre. Det lyder som en klar udfordring til Adobes Camera Raw og Lightroom – og vi kan dårligt vente med at prøve det af.

DxO OpticsPro 11 har også fået en særlig spotmålende indstilling, som afgrænser effekten af en justering indenfor et toneområde, man selv kan definere. Desuden er der kommet en automatisk korrektion for røde øjne.

Som forgængerne af det stærke program, er det muligt at lave automatisk objektivkorrektion, hvor man kan rette billederne for optiske fejl som kromatisk abberation og fortegning. Du kan hente en gratis prøveversion af programmet her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev