Cookie- og privatlivspolitik

DxO Optics Pro er klar til flere kameraer og objektiver

Den franske raw-konverter er blevet opdateret til at åbne filer fra nye kameraer og rette objektivfejl på 261 nye kombinationer af kamerahuse og objektiver.

  • Dato: 15.02.2013

Raw-konverteren DxO Optics Pro nøjes ikke bare med at konvertere raw-filer, men retter i samme ombæring objektivfejl ud fra målinger, som DxO foretager på objektiver og kamerahuse. Nu er firmaet klar med version 8.1.3, hvor der er føjet 261 nye kombinationer til.

Samtidig er der kommet understøttelse for raw-filer fra Nikon D5200, Panasonic Lumix DMC-FZ200 og Canon PowerShot SX50 HS. Med den dyrere Elite-version af programmet får man desuden raw-konvertering til Leica ME, M9 og M9-P.

Har man i forvejen DxO Optics Pro 8, kan man opdatere direkte via programmet. En ny version af Optics Pro koster i Standard-versionen 1112 kroner, mens Elite-versionen koster 2230 kroner. Funktionerne er de samme, men man skal bruge Elite-versionen til professionelle kameraer. Du kan læse mere om programmerne her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev