Cookie- og privatlivspolitik

Endnu vildere ACDSee

ACDSees organiserings- og billedbehandlingsprogrammer får nu en ny storebror. ACDSee Ultimate 8 har nye muligheder i billedbehandlingen.

  • Dato: 11.12.2014

Programmerne i ACDSee-familien er blevet udvidet med et helt nyt medlem. Det eksisterende ACDSee 18 har avanceret organisering og basal billedbehandling, mens ACDSee Pro 8 udover den avancerede organisering også indeholder raw-konvertering og vildere billedbehandling.

Nu kommer så ACDSee Ultimate 8, hvor du også kan arbejde med lag på samme måde som i Photoshop. Man kan altså smelte flere billeder sammen, bruge lagmasker til at afgrænse, hvilke dele af et lag som kan ses, og rykke rundt på rækkefølgen af lagene.

Ifølge det amerikansk/canadiske firma kan man dermed klare alle dele af billedhåndteringen i ét program i stedet for fx at organisere i ACDSee 18 og billedbehandle i Elements. Filer i lag kan gemmes i det nye acdc-format.

Der er også kommet et History-vindue, hvor man kan gå flere trin tilbage i billedbehandlingen, og man kan nemt se effekten af forskellige filtre, man påtænker at lægge på billederne.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev