Cookie- og privatlivspolitik

Få Photoshop CC og Lightroom til spotpris

Adobe er klar med et særtilbud til alle fotointeresserede, så man kan få det nye Photoshop CC samt Lightroom 5 til nedsat pris, men du skal skynde dig at slå til.

  • Dato: 21.11.2013

Da Photoshop CC kom på gaden, var det ikke længere muligt at købe programmet. I stedet tegner man abonnement på det, så man betaler et månedligt beløb og får løbende opdateringer. Normalprisen for Photoshop CC alene er 183 kroner om måneden, men nu kan alle oprette et abonnement for 91 kroner om måneden, hvor man også får Lightroom 5 med.

Tidligere har Adobe kørt samme tilbud, men det var begrænset til folk, der i forvejen havde Photoshop CS3 eller senere udgaver af programmet. Nu kan de få de nyeste udgaver af programmerne til nedsat pris. Tilbuddet forudsætter, at man tegner et års abonnement, og man får desuden 20 gigabytes plads til deling af fotos på internettet.

Tilbuddet er dog tidsbegrænset, så du skal tilmelde dig inden den 2. december for at få programmerne til den nedsatte pris. Du kan tilmelde dig her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev