Cookie- og privatlivspolitik

Farvestyring i den absolutte topklasse

Med nyheden i1Photo Pro fra X-Rite er fotografen sikret optimale farver fra optagelse over skærm til print.

  • Dato: 07.04.2011

De fleste fotoentusiaster kender til, at farverne på optagelserne ikke matcher virkelighedens, og at de bare ikke ser helt rigtige ud på skærmen lige meget, hvad man gør. For slet ikke at tale om udskrifterne, hvor nuancerne slet ikke sidder lige i skabet.

Disse frustrationer kan fjernes med farvestyring. Firmaet X-Rite er klar med særlig pakke, der er målrettet professionelle fotografer og krævende fotoentusiaster. Nyheden 1Photo Pro kan nemlig både klare at få kalibreret dit kamera samt skærmen og oprette de helt rigtige printerprofiler, så farverne er de samme fra optagelse til udskrift.

Pakken indeholder blandt andet farvekortet ColorChecker Classic med 24 farver, som bruges til at kalibrere kameraet med. Farvemåleren i1Pro Spectrophotometer benyttes til at kalibrere både skærmen og print, og programmet ColorChecker Camera Profiling Software sørger så for at oprette de nøjagtige farveprofiler, så hele farvestyringen kører optimalt.

i1Photo Pro kan også sikre korrekte farver på en projektor, ligesom der er mulighed for at matche Pantone-farver til grafikere. Du kan læse mere her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev