Cookie- og privatlivspolitik
onOne Perfect Portrait 1

Flottere portrætter med onOne

Du kan nemt rette hudtoner, fjerne urenheder og meget andet med onOnes nye plug-in, der også byder på en smart funktion fra kameraverdenen.

  • Dato: 18.11.2011

Amerikanske onOne er klar med en helt nyt plug-in til at forbedre portrætbilleder med. Perfect Portrait 1 kan forbedre øjne, tænder og mund, fjerne urenheder og justere hudtonerne til perfektion. Og lige som mange kameraer har programmet ansigtsgenkendelse.

Når man åbner et billede, registrerer Perfect Portrait automatisk, hvor ansigter er placeret, så justeringerne begrænses til dette område. Er der flere personer i billedet, kan man lave individuelle justeringer på hvert ansigt, som programmet har registreret. Perfect Portrait finder også detaljer som øjne og mund i billederne, og ved hjælp af specielle skydeknapper til øjne og mund kan man så lave justeringer af fx skarpheden i disse områder uden først at lave en markering.

Den nye plug-in virker på både Windows og Mac OS X og kan bruges med Photoshop CS4 og CS5, Elements 9 og 10, Lightroom 2 og 3 samt Aperture 2.1 og 3. Perfect Portrait 1 koster cirka 550 kroner og kan købes på onOnes hjemmeside , hvor man også kan hente en gratis prøveversion, der virker i 30 dage.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev