Cookie- og privatlivspolitik

Få fuld kontrol med kameraet i iPhone

Kameraet i iPhone har kun meget begrænsede indstillingsmuligheder, men det laver en ny app om på til stor glæde for entusiasten.

  • Dato: 30.08.2013

På DIGITAL FOTO har vi tidligere kritiseret den indbyggede kamera-app i Apples iPhone for de begrænsede muligheder. Man kan fx ikke justere eksponeringskompensationen, hvilket betyder, at billederne ofte bliver for lyse eller mørke, og indstillingen af hvidbalancen er det også kun automatikken, der må ændre, så farverne ofte bliver skæve.

Nu kan du dog endelig tage kontrol med billederne allerede i optagelsen ved hjælp af app'en ProCam, der netop er kommet i version 3.0. Som noget nyt kan du nemlig justere både eksponeringskompensation og hvidbalance i optagelsen. Eksponeringen styres på en skydeknap, som man kender det fra mange kameraer, og den kan justere mellem -2 og +2 eksponeringstrin. Hvidbalancen kan man sætte til forskellige faste indstillinger, fx skygge, overskyet eller glødepære. Ændringerne vises naturligvis direkte på skærmen.

App'en har en lang række andre indstillinger. Man kan blandt andet bestemme, hvor høj farvemætningen skal være, og hvilken kvalitet billederne skal gemmes i. Desværre fungerer de nye justeringer af fx hvidbalance og eksponering kun med iPhone 5 og femte generation af iPod touch. App'en koster normalt 18 kroner, men i disse dage sælges den for halv pris i App Store.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev