Cookie- og privatlivspolitik

Fjernstyr dit spejlrefleks på ny måde

Avanceret App til iPhone kan udløse dit kamera på et væld af nye måder via kabel.

  • Dato: 01.05.2012

Der findes allerede en række glimrende såkaldte Apps til at fjernstyre dit spejlrefleks fra en iPhone, men som regel kræver det et trådløst netværk. Med Triggertrap Mobile klares kommunikationen via et kabel, så det er altid klar til brug – selv ude i den fjerneste afkrog af naturen.

Men det er ikke nyhedens eneste fordel. Triggertrap Mobile App byder nemlig på et nærmest overvældende antal måde at udløse dit kamera på. Der er den velkendte Time Lapse, hvor der tages billeder med et bestemt interval imellem, som derefter kan samles til en videofilm. Du får også den nytænkende funktion Eased Timelapse, hvor de enkelte billeder tages med et varierende interval, så tingene udvikler sig relativt hurtigere i begyndelsen af filmen og lidt langsommere hen mod slutningen. Altså en form af automatisk temposkifte.

Der er også en andre spændende funktioner. Kameraet kan fx udløses, hvis der registreres en bevægelse eller et stød, ligesom man med Triggertrap Mobile App kan tage op til 19 forskellige eksponeringer til fx HDR-billeder. Den koster 59 kroner i App Store. Ud over App’en skal du købe Triggertrap Mobile Dongle for at kunne forbinde din iPhone med kameraet – den koster samme beløb. Du kan læse meget mere her på engelsk.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev