Cookie- og privatlivspolitik

Flickr skruer op for billedmængden

Webtjenesten Flickr, hvor man kan gemme og dele sine pletskud, har fået et nyt design og tilbyder samtidig brugerne meget mere plads til billederne.

  • Dato: 22.05.2013

Brugere af nettjenesten Flickr kan glæde sig over en kraftig opgradering, der både byder på et nyt og indbydende design samt muligheden for at gemme langt flere filer end før - gratis. Når det handler om brugerfladen, så minder den nu meget om den, der også er at finde i Flickr's app til iPhone, hvor billederne vises større og med en fin sammenhæng i forhold til størrelse og begivenhed.

Men nok så vigtigt er det, at Flickr er gået væk fra den meget begrænsede, månedlige upload-mængde, hvis man brugte tjenesten gratis. Nu har man i stedet hele 1,0 terabyte til rådighed gratis. Man skal dog leve med reklamer. Alternativt kan man tegne et Pro-abonnement, som er fri for reklamer. Det koster $49,99 om året, men så får man fx også mulighed for at uploade større filer og mere video. Du kan se det nye Flickr her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev