Cookie- og privatlivspolitik

Gør Elements endnu bedre

Ny version af Photo Essentials gør billedbehandlingen lettere og tilbyder en masse effekter

  • Dato: 13.10.2011

Firmaet onOne Software er klar med Photo Essentials 4, der er en samling funktioner, som gør det lettere at forbedre dine billeder i Elements samt give dem en række effekter og fx billedrammer. Den nye version fungerer med Elements 10.

Blandt nyhederne er værktøjerne Masking Brush og Masking Bug. Den første gør det muligt at male effekter frem i billedet selektiv, hvis du fx vil sikre, at det kun er huden i et portræt, som bliver udglattet, og ikke øjne og mund. Masking Bug lader dig arbejde med afrundede forløb, hvis du fx vil tilføje vignettering i en fart.

En anden nyhed er Vintage Effects, der gør det muligt at tilføje flotte gammeldags effekter, hvor både billedramme og struktur i billedet ændres. Funktionen Frame It er også forbedret, så det er let at skabe dine helt egne skabeloner til billederne.

Photo Essentials 4 har desuden fået opdateret funktionen Enlarge It, så du kan ændre størrelsen på et foto hurtigt og smertefrit. Og så er der kommet en smart funktion, der automatisk deler billeder i plakatstørrelse op i flere små, så du kan udskrive dem via en normal printer og sætte dem sammen efterfølgende. Nyheden koster knap 380 kroner. Du kan læse her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev