Cookie- og privatlivspolitik

Gratis programmer til billeder

Selv om Photoshop Elements er et rigtig godt billedbehandlingsprogram, bliver det overgået på visse punkter af gratis software. Her er tre programmer, der giver dig flere muligheder med dine billeder.

  • Dato: 04.06.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Photoshop Elements kan udrette en masse med dine billeder. Du kan organisere dem, manipulere og forbedre dem, og programmet indeholder tilmed en god raw-konverter. De helt avancerede funktioner må man dog undvære, men så kan man supplere med gratis software. Vi har fundet tre programmer, der på særlige punkter gør det endnu bedre end Elements,.

Det er den superavancerede raw-konverter, RawTherapee, organiseringsprogrammet XnViewMP samt billedbehandlingsprogrammet GIMP, og i artiklen her kan du se, hvor de slår Elements. Har du allerede Elements, bør du dog langt fra afinstallere det, for det har stadig mange funktioner, som disse tre programmer ikke kan hamle op med, og brugervenligheden er langt hen ad vejen højere, men skal det være avanceret, er de tre nogle fremragende alternativer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev