Cookie- og privatlivspolitik
Photo Ninja

Helt ny og stærk raw-konverter

Folkene bag Noise Ninja har skabt en meget spændende raw-konverter, der især brillerer med at hente fine detaljer frem i dine pletskud.

  • Dato: 11.10.2012

Man skulle tro, at markedet for raw-konvertere var ved at være godt mættet med programmer som Lightroom, Capture One, DxO Optics Pro og AfterShot Pro, men folkene bag den velkendte støjbekæmper Noise Ninja mener at have noget, som de andre ikke kan byde på. De har derfor udviklet den helt nye raw-konverter Photo Ninja.

Blandt de fremmeste dyder er den særlig funktion Detail Enhancement, der får finere detaljer til at stå tydeligere og mere skarpt. Adaptive Lighting er også værd at fremhæve, da den lysner skyggefyldte områder og udligner overdreven kontrast uden at give bivirkninger i form af enten haloerne eller slørede detaljer. Der er også en særlig demosaik-funktion til at bekæmpe moiré fra de billedchips, der enten har et svagt anti-alias-filter eller slet ingen som fx Nikon D800E.

Der er selvfølgelig også stærke funktioner til at styre farvebalance, mætning og lysstyrke i udvalgte nuancer, ligesom raw-konverteren kommer med Noise Ninja 3.0 til at fjerne støj. Du kan læse meget mere om alle funktioner på engelsk her. Programmet koster 129 dollars, svarende til 746 danske kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev