Cookie- og privatlivspolitik

Julegaven til dine HDR-fotos

Nyt program lover rekordhurtig behandling af dine HDR-pletskud

  • Dato: 19.12.2011

Man kan opnå forrygende flotte billeder ved at benytte flere eksponeringer med den såkaldte HDR-teknik, men man skal normalt være en tålmodig sjæl, når det kommer til billedbehandlingen. Programmerne er nemlig ofte lidt tunge at danse med på grund af de mange billeddata, der skal beregnes og smeltes sammen. Det problem lover franske Oloneo nu at have løst med deres nye software HDRengine.

De betegner selv programmets hastighed for værende revolutionerende, fordi det kan behandle og vise HDR-resultatet i real-time – altså uden nogen nævneværdig forsinkelse. Det betyder, at man er mere tilbøjelig til at eksperimentere med indstillingerne for at opnå det perfekte billede. Der er dog også en række såkaldte Presets, så man hurtigt kan komme i gang.

HDRengine kan arbejde med over 380 forskellige raw-formater for at give optimal kvalitet og benytter et meget stort farverum, så ingen detaljer går tabt. Det er også muligt at bruge funktionerne på ét enkelt billede til at efterligne HDR-effekten. Du kan læse mere her, hvor det også er muligt at købe programmet for omkring 438 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev