Cookie- og privatlivspolitik

Juletilbud på software

Der er masser af penge at spare netop nu

  • Dato: 22.12.2011

Hvis du står og mangler at købe en julegave til en fotoglad ven, men ikke kan nå i butikken, er der flere gode juletilbud online på en række stærke programmer.

Den avancerede raw-konverter DxO Optics Pro 7 er netop kommet i en spritny udgave, og det kan købes med 30 procents rabat indtil juleaften. Du finder tilbuddet her, hvor prisen lander på 1479 kroner for den store Elite-version.

Også Adobe er i julehumør. Du kan fx købe en fuld version af Lightroom 3 for 1627 kroner i stedet for den normale pris 2325 kroner. Elements 10 kan også fås med rabat, så det er muligt at få det for 658 kroner mod normalt 775 kroner. Endelig kan du købe Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10 i samlet pakke for 813 kroner. Pakken koster ellers 1162 kroner. Du finder begge tilbud her.

Endelig har Nik Software et tilbud kørende, hvor du har få alle deres mange stærke plug-ins samlet i Complete Collection for 100 Euro mindre end normalt, så prisen ender på 3717 kroner. Det hører selvfølgelig til i den helt dyre ende af julegaverne, men nu det altså bragt videre. Du finder programpakken her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev