Cookie- og privatlivspolitik

Lynhurtig raw

Den nye version af Photodirector kan eksportere en bunke billeder i en fart, men lokker også med flottere hudtoner, panoramaer og andet, som Lightroom ikke kan matche.

  • Dato: 18.11.2014

Der er en mindre revolution i gang, hvor flere og flere softwareproducenter gør blandt andet billedbehandlingen langt hurtigere ved at udnytte de mange kræfter i computerens grafikkort. Det trick har Cyberlink nu også luret og speedet den nye raw-konverter Photodirector 6 op ved at bruge den såkaldte OpenCL-teknologi. Med den kan programmet eksportere 200 billeder til jpeg på 92 sekunder. Det er ifølge firmaet mellem 2,2 og 2,6 hurtigere end konkurrenterne.

Photodirector 6 har dog også andre spændende nyheder oppe i ærmet, der giver fx Lightroom baghjul. Du kan nemlig skabe panoramabilleder direkte inde fra programmet, ligesom det er muligt at forbedre hudtonerne, så ansigterne får den perfekte kulør.

Du kan også let skabe det optimale gruppebilleder ved at kombinere flere skud, så alle smiler, og ingen står med lukkede øjne eller kigger bort. Til den mere krævende fotoentusiast er der nu også kommet selektive justeringer til, så du fx kan rette lysbalancen i en bestemt del af motivet. Du kan læse mere om Photodirector 6 her, hvor det også er muligt at købe det. Det koster 802 danske kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev