Cookie- og privatlivspolitik

Nemmere billedbehandling med ACDSee Pro 7

ACDSee er klar med en ny udgave af deres avancerede organiserings- og billedbehandlingsprogram, hvor det blandt andet er blevet nemmere at justere flere fotos.

  • Dato: 07.10.2013

ACDSee er et klassisk program, når det gælder organisering af fotos, og den professionelle udgave, der blandt andet indeholder en fuldblods raw-konverter er nu klar i version 7. Nyt er blandt andet, at man kan fjerne fx pletter non-destruktivt, og tilmed kan man kopiere justeringerne fra et billede til et andet, hvilket er fordel, hvis der har siddet støv på billedsensoren, som går igen på flere fotos. At man arbejder non-destruktivt betyder, at man altid kan vende tilbage til det originale billede.

Nu kan man også bruge forløb med forskellige justeringer i, så man fx gør en himmel mørkere. Dette fungerer også non-destruktivt. Desuden kan man male skarphed og detaljer frem i bestemte områder ved hjælp af en pensel.

ACDSee Pro 7 kan nu også brede sig over flere skærme, så du kan se billeder i fuldformat på den ene, mens menuer og paletter er fremme på den anden. Der er også kommet en Info-palette, der hurtigt giver overblik over de vigtigste optageindstillinger på det valgte billede. Her kan man blandt andet se lukkertid, blænde, ISO-værdi samt den valgte lysmålingsmetode.

Programmet koster 1099 kroner, og har man en tidligere version, kan man opgradere fra 329 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev