Cookie- og privatlivspolitik

Nul støj i billederne på rekordtid

Programmet Neat Image kan nu bruge grafikkortet til at fjerne støj og korn langt hurtigere end før

  • Dato: 06.05.2011

Firmaet ABSoft tænkte kreativt, da de ville finde en vej til mere effektivt at bekæmpe farvestøj og korn fra billeder taget med høje ISO-værdier. De har nemlig taget grafikkortet i brug, fordi det kan foretage de tunge beregninger med rekordfart set i forhold til computerens normale processor.

Ifølge firmaet kan den nye version 7 af Neat Image derfor trylle støjen væk op til syv gange hurtigere end ellers. ABSoft benytter den såkaldte CUDA-teknologi til at nå den høje topfart, så man skal have et grafikkort fra producenten nVidia, før det virker. De er dog meget udbredte.

Den nye version af Neat Image har også fået en række andre forbedringer. Blandt andet er programmet blevet bedre til automatisk at skabe en profil, der fjerner støjen mest optimalt. Desuden kan det nu fjerne støj på billeder i 32-bit, der bruges, når man arbejder med HDR-fotos.

En selvstændig Home-version af programmet koster cirka 253 kroner, mens Pro-udgaven står i 440 kroner. Du kan også få det som plug-in til Apple Aperture og Elements samt Photoshop. Prisen for et plug-in til Photoshop er på 499 kroner. Du kan læse mere og købe nyheden her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev