Cookie- og privatlivspolitik
GIMP

Ny version af gratis konkurrent til Photoshop

Billedbehandlingsprogrammet GIMP er klar i en ny version 2.8, der byder på en forbedret brugerflade og endnu flere funktioner, som vi kender fra Photoshop.

  • Dato: 10.05.2012

Vil du have et avanceret billedbehandlingsprogram, der kan arbejde med fritlægningsstier og justere farver og lys med kurver, behøver du ikke slippe flere tusinde kroner. Det gratis program GIMP byder på masser af professionelle muligheder og er nu ude i en ny version.

Nu kan man vælge at åbne programmet i et enkelt vindue, så paletter, værktøjskasse og billeder ikke ligger som hvert sit selvstændige vindue som tidligere. Når man arbejder med mange lag, kan man gruppere dem, som man kender det fra Photoshop, så man kan samle flere lag i en mappe, hvilket gør det mere overskueligt.

Der er også kommet et nyt værktøj, der hedder Cage Transform Tool, der gør det nemmere at ændre form på objekter med. GIMP 2.8 er udviklet af frivillige og findes på en lang række sprog – heriblandt dansk. Du kan læse mere om programmet her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev