Cookie- og privatlivspolitik

Nyd raw fra alle nye kameraer

Så er der godt nyt til alle, der har investeret i et af de nyeste kameraer. Nu kan Lightroom og Photoshop nemlig åbne raw-filerne fra hele 24 dugfriske modeller. Der er også kræs til dem, der har investeret i objektiver.

  • Dato: 19.11.2014

Så kom Adobe endelig med de længe ventede opdateringer til Lightroom og Photoshops raw-konverter, så alle kan komme i gang med at åbne raw-filerne fra de nye kameraer og nyde en bedst mulige billedkvalitet fra investeringen.

Der er intet mindre end 24 nye modeller understøttet i Lightroom 5.7 og Camera Raw 8.7. Det gælder blandt andet Canon EOS 7D Mark II, Canon PowerShot G7 X, Fujifilm X100T, Nikon D750, Panasonic DMC-GM5, Panasonic DMC-LX100, Samsung NX1 og Sony Alpha5100 for bare at nævne de mest populære modeller.

Opdateringerne er også spækket med en række nye objektivprofiler, så optiske fejl som fortegning og vignettering fjernes med en enkelt museklik. Det gælder blandt andet alt fra iPhone 6 og GoPro Hero4 Black Edition over Sigma 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM C, Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM S og Tokina AT-X 116 PRO DX-II 11-16mm F2.8 til især en række Sony-objektiver som FE 16-35mm F4 ZA OSS og FE PZ 28-135mm F4 G OSS.

Opdateringerne er gratis, og du skulle få tilbudt at få Camera Raw 8.7 installeret automatisk med Photoshop. Har du Lightroom, kan du hente den nye version her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev