Cookie- og privatlivspolitik

Nye versioner af ACDSee

Det stærke organiseringsprogram får i Pro-udgaven endnu bedre billedbehandling

  • Dato: 27.09.2011

Mange sværger til at benytte programmer fra ACD Systems til at holde styr på deres billedsamling, fordi de er hurtige og effektive. Og nu er der endnu mere at glædes over i nyhederne ACDSee Pro 5 og ACDSee version 14.

Begge programmer gør det nu muligt at benytte farvekoder til at holde styr på bestemte billeder. Andre nye funktioner er, at man kan tilføje grafiske elementer som fx linjer til ens billeder, ligesom det er nemt at give billederne effekter som fx LOMO eller lave en fotokollage.

Med Pro-versionen er det nu muligt at tone områder i billederne lysere eller mørkere med de velkendte værktøjer Dodge og Burn, ligesom man kan tone bestemte farver ind på højlys og skygger med Split Toning. En tredje stærk funktion gør, at man kan tilføje skarphed selektivt via en maske.

ACDSee v14 har nu fået gps-funktion, så man kan geo-tagge billederne og fx holde styr på dem via et kort. Du kan læse mere om ACDSee Pro 5 her. Det koster 178 Euro, hvilket svarer til 1325 kroner. ACDSee v14 koster 59 Euro eller 439 kroner, og du kan læse mere om programmet her .

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev