Cookie- og privatlivspolitik

Nyt HDR-program til kontrastfyldte motiver

Det russiske firma AKVIS er klar med HDRFactory, der gør det nemt at samle flere eksponeringer af samme motiv.

  • Dato: 21.03.2011

De fleste fotoentusiaster kender efterhånden til HDR-teknikken, hvor man opnår langt flottere fotos af motiver med højt kontrastomfang ved at kombinere flere skud taget med forskellige eksponeringer.

Det kræver særlig software, før resultatet sidder lige i øjet, og nu byder AKVIS ind med deres HDRFactory. Programmet kan automatisk matche de enkelte billeder, hvis de ikke er optaget præcist samme sted, ligesom man fx kan styre, hvor mange detaljer, der skal hentes frem i henholdsvis højlys og skyggefyldte områder.

Man kan gemme sine justeringer som Presets og genbruge dem, ligesom programmet kan åbne raw-filer, så man har det bedst mulige udgangspunkt at arbejde med.

Hvis man køber den lidt dyrere Deluxe-udgave, er det også muligt at fjerne de velkendte HDR-problemer med elementer, der har bevæget sig mellem hvert skud som fx en bil, der kører gennem landskabet. Det klares ved at male hen over det uønskede element med et værktøj.

HDRFactory kan købes som plug-in til Elements og Photoshop eller som selvstændigt program. I Home-versionen koster det 440 kroner, mens Deluxe koster 597. Det findes til både pc og Mac. Du kan hente en prøveversion her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev