Cookie- og privatlivspolitik

Photoshop CC vs. Elements 12

Med den nye abonnementsordning er det blevet billigere at bruge Photoshop, og for fotografen er der en række funktioner, hvor programmet overgår Elements. Her kan du se, hvorfor du bør overveje det professionelle program.

  • Dato: 02.05.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Tidligere skulle man betale mange tusind kroner for det professionelle Photoshop, men med Photoshop CC betaler man nu for et abonnement, der giver adgang til programmet. Det betyder, at man kan slippe med omkring 185 kroner om måneden, og så er det pludselig værd at overveje en opgradering fra det ellers billige Photoshop Elements.

Elements rummer en masse smarte funktioner til hobbyfotografen, men der er en grund til at professionelle fotografer og grafikere stadig sværger til Photoshop. På en række punkter kan du nemlig hive endnu bedre billedkvalitet ud af dine billeder med det avancerede program. Det gælder fx, når du arbejder med raw-filer og vil justere lys, kontrast og farver. Der er også områder, hvor Photoshop byder på smarte muligheder, der gør det nemmere at arbejde med dine fotos. Her gennemgår vi de vigtigste punkter, hvor Photoshop trækker fra Elements, og du kan også se, hvorfor der er god grund til stadig at have Elements installeret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev