Cookie- og privatlivspolitik

Adobe er klar med Elements 10

En af efterårets tilbagevendende begivenheder er lanceringen af en ny version af det populære billedbehandlingsprogram, Elements. Og ganske som forventet har Adobe nu lanceret version 10 til både foto- og videoredigering.

  • Dato: 21.09.2011

Så er det tid til at opgradere sit favoritprogram til billedbehandling. Med jubilæumsudgaven Photoshop Elements 10 og Premiere Elements 10, er der nu tilføjet endnu flere smarte funktioner til de ellers ret fyldige programmer.

Photoshop Elements 10 byder blandt andet på en opgraderet Organizer, hvor man kan udføre smart visuel søgning. På den måde er det muligt at søge på former og farver og kombinere kriterierne efter behov. Det er også muligt at søge på objekter i billederne, og man kan finde dubletter i billedsamlingen. Facebook-brugere vil kunne glæde sig over muligheden for at tagge personer på sin venneliste.

Når det gælder billedbehandling, har Adobe udbygget redigeringsmodulet Guided med flere smarte funktioner. Her kan man fx bruge effekter som Orton-effekt, der er en kunstnerisk sløring, eller man kan tilføje baggrundssløring.

Premiere Elements 10 har også en række spændende nyheder på programmet. Der er fx en ny zoom- og panoreringsfunktion. Som noget nyt kan film nu også eksporteres i formatet AVCHD, så man kan brænde HD-optagelser på almindelige dvd-skiver, ligesom film kan uploades til YouTube eller Facebook.

Både Photoshop Element 10 og Premiere Elements 10 koster 775 kroner stykket. Man kan også købe begge programmer i en samlet pakke for 1162,50 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev