Cookie- og privatlivspolitik

Genbrug dine justeringer i Photoshop Elements

Vil du give flere billeder det samme udtryk i billedbehandlingen, kan du slippe for en masse manuelt arbejde med den smarte funktion Style Match i Photoshop Elements.

  • Dato: 26.03.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Har du fået lavet en rigtig flot effekt på et af dine billeder, som du vil kopiere til andre fotos, er der normalt ingen vej uden om at gentage alle trinene i Photoshop Elements. Der er dog en smart genvej med funktionen Style Match. Her kan man kopiere en billedbehandlingsstil fra ét billede til et andet. Har du fx givet et foto hård kontrast, kan du åbne et andet billede og bruge det kontrastrige billede som udgangspunkt. Elements analyserer så tonen i billedet og overfører den til det andet billede.

Du behøver ikke at bruge dine egne billeder som udgangspunkt, men kan vælge et af de billedeksempler, som installeres sammen med Elements. Efterfølgende kan man lave yderligere justeringer ved hjælp af skydeknapper, så man fx dæmper effekten, eller slette effekten i dele af billedet ved hjælp af en pensel. Her kan du se, hvordan du bruger Style Match.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev