Cookie- og privatlivspolitik

Sortér billeder med Photoshop Elements Organizer

Hvis du bruger timer på at finde billder på harddisken, fordi du har glemt, hvor du ligger, så er Photoshop Elements Organizer løsningen. Det kan sortere billeder helt automatisk og efter ansigter, stjerner, gps-oplysninger og en masse andet.

  • Dato: 25.01.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Der er ikke noget mere frustrerende end at dykke ned i billedstakken, for at finde et bestemt billede, hvor det eneste man har at gå efter er hukommelsen - ikke engang et årstal kan man huske. Men med Photoshop Elements Organizer får du en lang række værktøjer, som kan gøre søgning og sortering til en lynhurtigt leg. Vi gennemgår i kurset, hvordan du sorterer, så det er let at finde dine billeder igen. Først viser vi hvor let det er at sortere med den indbyggede ansigtsgenkendelse, så du bare skal søge efter et navn, for at få vist alle billeder af den person. Vi kigger blandt andet også på at sortere efter gps-oplysninger, så du kan lede efter billeder ved at bruge et verdenskort, og hvordan Photoshop Elements Organizer automatisk kan sorterere og gøre arbejdet for dig.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev