Cookie- og privatlivspolitik

Opdateret Lightroom klarer alle de nye kameraer

Camera Raw er også opdateret til Photoshop CS6, så du nu kan åbne endnu flere raw-formater. Der er desuden kommet nye funktioner til blandt andet HDR-folket.

  • Dato: 30.05.2012

Så er Adobe langt om længe klar med Lightroom 4.1 og Camera Raw 7.1 til Photoshop CS6. Begge gør det muligt at åbne raw-filerne fra en lang række nye kameraer som fx Fujifilm X-Pro 1, Panasonic Lumix DMC-GF5, og Sony Alpha37 samt NEX-F3. For Photoshop gælder det, at også kameraer som Canon EOS 5D Mark III og Nikon D800 kan åbnes uden problemer.

Der er desuden kommet ekstra funktioner til i de to nye versioner. Blandt andet er det nu slut med de selvlysende farveskær, som ofte opstår i kontrastfyldte overgange. Den nye teknologi Defringe kan nemlig fjerne den mere drilske type af kromatisk aberration, der opstår, når man skyder med sin lysstærke optik på største blændeåbning.

Endelig er der godt nyt til HDR-folket. Man kan nemlig nu benytte Lightrooms justeringsmuligheder på HDR-filer, der er gemt i formatet 32-bit. Her har man adgang til alle billeddata, så der virkelig er mulighed for at give en solid omgang billedbehandling, når man har smeltet sine eksponeringer sammen.

Du kan på engelsk læse mere om Lightroom 4.1 her, hvor du også kan hente programmet. Du kan desuden læse om alle forbedringerne i Camera Raw 7.1 her. Begge opdateringer er gratis, og Photoshop CS6 burde opdatere automatisk.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev