Cookie- og privatlivspolitik

Så kom Lightroom 5

Adobe har lanceret femte version af Lightroom, der byder på flere nye forbedringer.

  • Dato: 10.06.2013

Så er den helt nye version fem af Adobes billedbehandlingsprogram Photoshop Lightroom endelig på gaden. Blandt nyhederne i version fem er et mere avanceret værktøj til kloning, automatisk korrigering af perspektivet i et billede med Upright Tool og muligheden for at redigere fotos, som er offline. Med Advanced Healing Brush kan man fjerne uønskede objektiver som fx mennesker med en pensels præcision, mens man med Radial Gradients kan få motivet til at træde frem og tilføje multi-vignettering i samme foto.

Generelt er der sket ganske få ændringer i programmet, siden beta-versionen blev tilgængelig for otte uger siden. Man kan som sædvanligt vælge at købe programmet på en individuel licens, og som noget nyt kan man alternativt købe det som en del af et Creative Cloud-abonnement, lige som man kan med Photoshop CC. Programmet koster 1094,70 kroner for nye brugere og en opgradering for eksisterende kunder kan fås for 541,20 kroner. Man kan også hente en gratis prøveversion af programmet, hvor alle funktioner virker i 30 dage.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev