Cookie- og privatlivspolitik

Sådan skifter du let og smertefrit til Lightroom

Mange fotoentusiaster har allerede kastet deres kærlighed på Lightroom, så hvis du lurer på et skifte fra Elements, så er her den perfekte guide til at tage springet – helt smertefrit. Lær, hvor du finder alle de vigtigeste funktioner.

  • Dato: 24.12.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Man kan arbejde hurtigere og mere effektivt i Lightroom end i Elements, da billedbehandlingen aldrig når at blive et tidskrævende irritationsmoment. Desuden er der det med billedkvaliteten. Hvis du optager i raw-formatet, er Lightroom nemlig et meget stort skridt opad, da alle former for justeringer foregår direkte på raw-filen. Det sikrer dig blandt andet adgang til langt flere detaljer i højlys og skygger, da man arbejder på billedets fulde toneomfang på 14-bit, hvor langt de fleste funktioner inde i Elements kun virker med 8-bit. Det svarer til en forskel på at have 16.384 nuancer mod blot 256 at gøre godt med. Det kan virkelig ses, når man begynder at lave kraftige justeringer af lysbalance, kontrast og farver. Her får du en guide til at komme hurtigt i gang med Lightroom.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev