Cookie- og privatlivspolitik

Åbn raw fra dit Nikon D750

Så er der godt nyt til alle raw-entusiaster med spritnye kameraer som Nikon D750 og Sony Alpha5100. Nu kan filerne nemlig åbnes i Photoshop, og så er der en stærk nyhed til alle med 4K-skærm.

  • Dato: 03.10.2014

Adobe har netop opdateret raw-konverteren til Photoshop til version 8.7 med en række glædelige nyheder. Der er tale om en såkaldt Release Candidate, som er en foreløbig udgave, der dog skulle virke uden problemer.

Den største nyhed er, at du nu kan åbne raw-filerne fra de helt nye kameraer som Nikon D750, Sony Alpha5100, Fujifilm X30 og Leica V-Lux. Der er også kommet flere objektivprofiler til, så de optiske fejl kan rettes automatisk. Det gælder fx for Tokina AT-X 116 PRO DX-II 11-16mm F2.8, Sony FE 16-35mm F4 ZA OSS og Sony DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM.

Hent opdateringen straks
Raw-konverteren er nu også optimeret til at blive brugt på 4K-skærme, så teksten i brugerfladen ikke længere er så lille og svær at læse. Camera Raw 8.7 Release Candidate bliver ikke installeret automatisk. Du skal hente den her til Photoshop CS6 og her til Photoshop CC og CC 2014.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev