Cookie- og privatlivspolitik

Avanceret Photoshop til tablets

Adobe er snart klar med seks nye apps til tablet-pc’er. Mest spændende er Photoshop Touch, der giver helt nye muligheder for billedbehandling på fx iPad.

  • Dato: 04.10.2011

Med Photoshop Touch får man næsten fuldblods billedbehandling på sin tablet-pc. Det bliver blandt andet muligt at arbejde med lag og gennemsigtighed, lave markeringer og foretage mange af de andre funktioner, man er vant til fra fx Elements – her foregår det bare på iPad eller en Android-tablet. Man kan naturligvis også rette lys og farver.

Det er ikke første gang, Adobe lancerer Photoshop til mobile enheder, men den gratis Photoshop Express, som man kan få i dag, byder kun på meget simple funktioner i forhold til den kommende Touch-udgave. Og Photoshop Touch har også et helt nyt værktøj kaldet Scribble Selection, hvor man meget nemt kan fjerne eller beholde elementer i et billede.

Adobe kommer også med fem andre apps til de mobile enheder, blandt andet tegneprogrammet Ideas. Apps’ene kommer til Android i løbet af november, mens iPad-brugere, må vente til begyndelsen af 2012, før Adobe har en lanceringsdato klar. Photoshop Touch og de andre apps kommer hver til at koste 59 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev