Cookie- og privatlivspolitik

Endnu bedre portrætfotos med Photoshop CC

Med nye funktioner i Photoshop CC kan du nu bruge avancerede filtre og efterfølgende justere på dine indstillinger, selv om billedet er gemt. Det er en fordel, når du forbedrer dine portrætfotos.

  • Dato: 18.10.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Siden Photoshop CS3 har man kunne benytte de såkaldte Smart-filtre, der gør det muligt at gemme de justeringer, man foretager med filtre, direkte i laget. Dermed kan man ved blot at dobbeltklikke på laget ændre de justeringer, man allerede har foretaget. Med Photoshop CC kan man nu bruge funktionen med selv meget avancerede filtre til blandt andet sløring og til at ændre på formerne i et billede. Det er kæmpefordel, når man justerer portrætter. Gemmer man billedet som en psd-fil, kan man nemlig altid åbne billedet igen og fjerne eller ændre på de justeringer, man har foretaget.

I kurset her forbedrer vi et portræt med filtrene Blødgør, Feltslør og Iris-slør, og da vi opretter filtrene som Smart-filtre, kan vi altså justere på dem, hvis vi ikke er helt tilfredse med første forsøg. Vi benytter også det nye Camera Raw-filter, der giver adgang til alle justeringerne fra Photoshops avancerede raw-konverter, selv om billedet ikke er i raw-format, og her kan vi også efterfølgende ændre på vores justeringer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev