Cookie- og privatlivspolitik

Gør dine billeder større i Photoshop CC

Blandt nyhederne i Photoshop CC er en forbedret funktion til at ændre størrelsen på billeder. Dermed kan man nu forstørre sin fotos, uden at alle detaljer bliver slørede.

  • Dato: 01.11.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Det kræver en enorm opløsning, hvis man vil printe sine fotos i plakatstørrelser, og det er kun meget få professionelle kameraer, der har pixels nok til den opgave. I stedet kan man forstørre et billede fra et almindeligt kamera i billedbehandlingen, men det har hidtil haft den bivirkning, at detaljerne blev slørrede. I det nye Photoshop CC er der dog kommet funktionen "Bevar detaljer", der laver en mere skånsom opskalering, når man ændrer billedstørrelse.

Ensartede områder kan blive kornede, når man forstørrer et billede, men det kan Photoshop CC også forhindre ved hjælp af en skydeknap i dialogboksen "Billedstørrelse". Her ændrer vi opløsningen på et billede fra et kamera med 17,9 mio. pixels til plakatstørrelse på 85,7 mio. pixels. Det kan give lidt takkede kanter i de mest detaljerede overgange, men her får du også en metode til at fjerne dem med.


Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev