Cookie- og privatlivspolitik
Lej din Photoshop

Lej din Photoshop

Hvis du synes, det er for meget at betale de 7913 kroner, som en dansk boks med Photoshop CS5 koster, har du nu mulighed for at leje programmet på månedsbasis for lidt over 300 kroner om måneden.

  • Dato: 12.04.2011

Adobe har nu indført en fleksibel abonnementsordning, så man kan fx få adgang til Adobe Photoshop CS5 for 315 kroner om måneden. Det kræver dog at du binder du dig for et år, altså i alt 3780 kroner. Fordelen er her, at pengene trækkes fra dit kreditkort en gang om måneden.

En anden fordel er, at du på denne måde altid kan sikre dig nyeste version til en fast pris, da du slipper for at betale for en opgradering, når der kommer en ny version af programmet. Fx koster en opgradering til CS5 1850 kroner for den engelske version.

Du tilmelder dig ordningen via web-butikken, Adobe Store, når du køber et produkt. Her vælger du menupunktet Subscription og derefter om du kun vil have programmet i en måned ad gangen, eller vil binde dig for et år.

En enkelt måned koster 448 kroner.

I øvrigt skal du holde øje skarpt øje med DIGITAL FOTO, hvor vi i et af de kommende numre viser, hvordan du kan spare tusindvis af kroner på at bruge vores smarte tricks i Photoshop Elements, så du får funktioner, der ellers er forbeholdt CS5. Men sig det ikke til Adobe.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev