Cookie- og privatlivspolitik

Ny version af Photoshop Touch

Adobes billedbehandlingsprogram til iPad og Android-tablets er blevet opdateret, så det blandt andet er optimeret til skærme på syv tommer, men der er også nyheder i Photoshop Touch, der kan give dig bedre fotos.

  • Dato: 30.11.2012

Photoshop Touch er en af de mest avancerede billedbehandlings-apps til iOS eller Android, og nu er den klar i en nye version. Den giver blandt andet mere jævne strøg, når man bruger pensler, og så er der kommet to nye effekter, Lens Flare og Stamp Pattern.

Desuden er der forbedret understøttelse for tablet-pc’er på syv tommer, fx den nye iPad mini og Google Nexus 7. iPad-versionen understøtter nu også digitale penne med trykfølsomhed, så de streger, man tegner, bliver tykkere, når man trykker hårdt. Foreløbigt understøttes tre forskellige digitale penne, der kommunikerer med tablet-pc'en via Bluetooth..

Har du allerede Photoshop Touch, kan du gratis opdatere via App Store og Google Play, hvor du også kan købe programmet, der koster 65 kroner til iPad og 59 kroner til Android.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev