Cookie- og privatlivspolitik

Nyt liv til billedet i Photoshop

Hvis landskabsbilledet er blevet lidt for kedeligt, kan du give det en kunstnerisk effekt i Photoshop ved at spejle den ene side, så resultatet bliver symetrisk på begge sider. Her bruger vi også raw-konverteren til at lave en stærk farvetoning.

  • Dato: 17.11.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Det giver en sjov og surrealistisk effekt, når man spejler et billede, så det er symetrisk på begge sider. Her har vi brugt et landskabsbillede, hvor træerne bliver spejlet, men du kan bruge mange forskellige billeder til formålet. Resultatet bliver dog bedst, hvis formerne er organiske, det kan fx være træer, planter og lignende.

Vi laver også billedet om til sort-hvid og tilføjer en toning for at øge den kunstneriske effekt. Selv om billedet er en jpeg-fil, kan vi bruge Photoshops raw-konverter, Camera Raw, til at justere farver og kontrast samt tilføre korn. I raw-konverteren bruger vi funktionen Del toning til at gøre billedets mørke områder lidt blålige og de lyse områder let gule. I artiklen her gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du laver effekten.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev