Cookie- og privatlivspolitik

Photoshop CS6 med lækkerier til fotoentusiasten

Den næste version af verdens bedste billedbehandlingsprogram kan du prøve allerede nu– og der er mange stærke nyheder.

  • Dato: 22.03.2012

Adobe har netop frigivet en såkaldt beta-version af Photoshop CS6, så man gratis kan prøve mange af de spændende funktioner, der vil være at finde i den færdige udgave. Først og fremmest springer det i øjnene, at brugerfladen nu er blevet mørkere – den kan dog ændres til en lysere udgave. Men programmet er også blevet hurtigere, fordi grafikkortet i din computer i langt højere grad kan hjælpe med at klare de tunge opgaver.

Det nye filter Adaptive Wide Angle er en gave til alle med ekstrem vidvinkel, da funktionen gør det nemt og effektivt at fjerne fortegning og styrtende linjer på en intelligent måde. En anden lækkerbisken er det nye Blur Gallery, hvor man let kan tilføje sløring af bestemte områder i billeder og fx lave en Tilt/Shift-effekt lynhurtigt.

Adobe har fået gang i yderligere tryllerier med deres Content Aware-teknologi. Nu kan man via værktøjet Content Aware Move markere et element som fx et træ og rykke det til et nyt sted i billedet. Så sørger Photoshop CS6 for automatisk at udfylde det tomme område med naturlige detaljer. Content Aware virker nu også med Patch Tool.

Det er også blevet langt lettere at udvælge fx hudtoner, når portrættet kan forbedre. Det klares en ny funktion i Color Range nemlig automatisk. En anden stor nyhed er, at man nu kan redigere og lave videofilm direkte i Photoshop. Her kan du både tilføje overgange og fx teksteffekter, inden du eksporterer det færdige klip. Du kan hente den spritnye betaversion her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev