Cookie- og privatlivspolitik

Photoshop Touch klar til iPad

Adobe lancerede tilbage i oktober Photoshop Touch til Android, men nu kan iPad-brugere glæde sig over, at der endelig er en version klar til iPad 2.

  • Dato: 29.02.2012

Nik Software imponerede med deres app Snapseed til både Android og iPad, og nu svarer Adobe igen. Med Adobe Photoshop Touch får man de grundlæggende Photoshop-funktioner samt en række nye muligheder for at skabe og dele indhold i en app specielt designet til iOS.

I programmet kan man fx kombinere fotos i billeder med flere lag, lave grundlæggende redigeringer, retouchere billeder og anvende professionelle effekter til at skabe nye værker. Scribble Selection-værktøjet gør det fx let at fritlægge objekter i et billede, og med Refine Edge-teknologien, som man også kender fra Elements og Photoshop, kan man let markere områder med diffuse kanter.

Man kan desuden hurtigt ekspedere sine pletskud fra Photoshop Touch til Facebook og programmet fungerer som en del af Adobe Creative Cloud. Adobe Photoshop Touch til iPad 2 kan købes via iTunes App Store og koster 59 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev