Cookie- og privatlivspolitik

Sådan fjerner du uønskede detaljer i dine billeder

Photoshop CS6 indeholder det smarte værktøj Content-Aware Move Tool, der gør det muligt at fjerne turister, biler eller andre ting, der skæmmer et foto, med et forrygende resultat. Se, hvordan du rydder effektivt op i dine billeder.

  • Dato: 30.12.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Det er altid ærgerligt at komme hjem med billeder, hvor fremmede personer i farvestrålende tøj, grimme skilte eller parkerede biler stjæler opmærksomheden. Men det er ofte umuligt helt at undgå under optagelsen, når man står foran fx en fin bygning. I Photoshop CS6 er der dog kommet et nyt værktøj, der gør det muligt at fjerne de uønskede elementer i billedbehandlingen.

Med Content-Aware Move Tool i Photoshop CS6 markerer man et område, man vil kopiere ind på det uønskede, og trækker derefter markeringen over på det, der skal fjernes. Photoshop sørger for at matche lyset og overgangene, så resultatet bliver så troværdigt som muligt. Du kan også bruge værktøjet, hvis du vil flytte et element fra ét sted i billedet til et andet.

Her flytter vi med et snuptag et par vinduer, ligesom vi fjerner både biler og andre turister fra feriebilledet, så resultatet ligner et postkort fra området.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev