Cookie- og privatlivspolitik

Slagtilbud på Photoshop og Lightroom

Adobe tilbyder nu, at du kan få Photoshop CC og Lightroom 5 for 91,02 kroner om måneden. Men du skal slå til inden udgangen af marts.

  • Dato: 06.02.2014

Nu har du chancen for at abonnere på Photoshop CC og Lightroom 5 for blot 91,02 kroner om måneden. For 1092 kroner om året er du altid sikret de nyeste versioner af Photoshop CC og Lightroom, men det særlige tilbud udløber den 31. marts.

Adobe kørte sidste år et lignende tilbud, der udløb 31. december, men nu har de altså genoplivet det. Pakken hedder Photoshop-fotografiprogram, og du tilmelder dig her. Adobe understreger, at de ingen planer har om at hæve prisen efter fx et år.

Photoshop er netop blevet opgraderet til version 14.2. Den største nyhed er en smart funktion, der gør det nemt at tilpasse perspektivet i et billede til et andet, hvis de to skal smeltes sammen. Ud over Photoshop CC og Lightroom 5 får man også det professionelle fotogalleri Behance ProSite og mulighed for at lave backup af op til 20 gigabytes i Creative Cloud.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev